Cu o experienta de peste 15 ani pe scenele de dans din Romania , Casiana a decis in urma cu aproximativ 4 ani  sa treaca la o noua etapa , cea de instructor sportiv,  prin deschiderea unui modern centru sportiv unde promoveaza clasele de aerobic pentru pasionatii de miscare din Sibiu.

Cu o capacitate unica de a transpune coregrafii inedite de dans , ea reuseste sa le adapteze nevoilor si beneficiilor fiecarei activitati sportive in parte. Interesata de o continua evolutie profesionala , Casiana face tot posibilul sa fie  prezenta la toate evenimentele de profil care au loc in tara si strainatate , atat ca simplu participant cat si ca Presenter.

Cum prima dragoste nu se uita niciodata cursurile de dansuri in special pentru cei mici ocupa un loc important in activitatea zilnica a Casianei. Step Aerobic , BOSU ,Zumba si Rebound AAS sunt clasele de aerobic care ii asigura tinerei multumirea si satisfactia  lucrului bine facut.

Din Septembrie 2012 Casiana a parcurs si terminat cu success cursul de Instructor Aerobic aprobat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si in acelasi timp a devenit acreditata de Asociatia Europeana de  Fitness (EFA).

Instructor Aerobic aprobat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei; Instructor Rebound AAS - Super Jump; Instructor BOSU; Instructor Ultimate Pilates; Instructor Zumba;

 

ANUNT IMPORTANT❗️❗️❗️❗️

Pentru persoanele care FRECVENT nu isi anuleaza programarile facute la clase am activat optiunea de

BLACK LIST!


⛔️Ce inseamna mai exact ? Daca nu ti-ai anulat programarea facuta vei fi automat introdusa in “LISTA NEAGRA” astfel

programul iti va bloca posibilitatea sa mai faci programari la GYMBO pana nu achiti sedintele la care nu ai anulat (in special utilizatorilor 7card⚠️). Pentru abonatii GYMBO se considera sedinta efectuata.

Nu am vrut sa ajungem aici, insa nu este corect pentru persoanele care isi doresc sa participe la clase, dar nu pot din cauza celor carora le este greu sa anuleze din cont sau sa ne trimita un mesaj ca nu mai ajung!

P.S. Am avut saptamana trecuta cazuri de persoane cu 7card care si-au facut programare in fiecare zi si nu au venit deloc! :(

Anularile se pot face din cont, partea de sus PROFILUL MEU sau trimiteti mesaj prin WhatsApp la 0758.132.192.

Multumim de intelegere!