Cu o experienta de peste 15 ani pe scenele de dans din Romania , Casiana a decis in urma cu aproximativ 4 ani  sa treaca la o noua etapa , cea de instructor sportiv,  prin deschiderea unui modern centru sportiv unde promoveaza clasele de aerobic pentru pasionatii de miscare din Sibiu.

Cu o capacitate unica de a transpune coregrafii inedite de dans , ea reuseste sa le adapteze nevoilor si beneficiilor fiecarei activitati sportive in parte. Interesata de o continua evolutie profesionala , Casiana face tot posibilul sa fie  prezenta la toate evenimentele de profil care au loc in tara si strainatate , atat ca simplu participant cat si ca Presenter.

Cum prima dragoste nu se uita niciodata cursurile de dansuri in special pentru cei mici ocupa un loc important in activitatea zilnica a Casianei. Step Aerobic , BOSU ,Zumba si Rebound AAS sunt clasele de aerobic care ii asigura tinerei multumirea si satisfactia  lucrului bine facut.

Din Septembrie 2012 Casiana a parcurs si terminat cu success cursul de Instructor Aerobic aprobat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si in acelasi timp a devenit acreditata de Asociatia Europeana de  Fitness (EFA).

Instructor Aerobic aprobat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei; Instructor Rebound AAS - Super Jump; Instructor BOSU; Instructor Ultimate Pilates; Instructor Zumba;

In perioada 13-26 August 2018 nu au loc activitati sportive la sala. Instructorii se afla in concediu de refacere si relaxare pentru a reveni cu forte proaspete.

Programarile la clase se fac prin WhatsApp incepand de LUNI 20 AUGUST 2018.

Abonamentele valabile in acesta perioada se vor prelungi!

Programarile la activitati se fac prin mesaj pe Whtassapp la 0758.132.192 LUNI si MARTI pentru saptamana urmatoare.

Programul valabil in intervalul IULIE – AUGUST 2018 special conceput pentru sezonul cald este disponibil pe site la adresa: www.gymbodance.ro/orar

Orele de sambata dimineata vor reincepe pe data de 8 septembrie 2018.

Multumim!