Cu o experienta de peste 15 ani pe scenele de dans din Romania , Casiana a decis in urma cu aproximativ 4 ani  sa treaca la o noua etapa , cea de instructor sportiv,  prin deschiderea unui modern centru sportiv unde promoveaza clasele de aerobic pentru pasionatii de miscare din Sibiu.

Cu o capacitate unica de a transpune coregrafii inedite de dans , ea reuseste sa le adapteze nevoilor si beneficiilor fiecarei activitati sportive in parte. Interesata de o continua evolutie profesionala , Casiana face tot posibilul sa fie  prezenta la toate evenimentele de profil care au loc in tara si strainatate , atat ca simplu participant cat si ca Presenter.

Cum prima dragoste nu se uita niciodata cursurile de dansuri in special pentru cei mici ocupa un loc important in activitatea zilnica a Casianei. Step Aerobic , BOSU ,Zumba si Rebound AAS sunt clasele de aerobic care ii asigura tinerei multumirea si satisfactia  lucrului bine facut.

Din Septembrie 2012 Casiana a parcurs si terminat cu success cursul de Instructor Aerobic aprobat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si in acelasi timp a devenit acreditata de Asociatia Europeana de  Fitness (EFA).

Instructor Aerobic aprobat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei; Instructor Rebound AAS - Super Jump; Instructor BOSU; Instructor Ultimate Pilates; Instructor Zumba;