tabata223

TABATA Training

Antrenamentul de tip TABATA este unul dintre cele mai cunoscute antrenamente in intervale, considerat un bun aliat in lupta pentru pierderea in greutate. Este un antrenament metabolic, asigurand consum caloric si in stare de repauz. Presupune impartirea timpului de lucru in intervale de timp bine stabilite, de 20 de secunde, cu 10 secunde pauza, repetate continuu, timp de 4 minute (8 cicluri, in total). Exercitiile sunt executate la intensitate aproape maximala. Realizat doar cu greutatea propriului corp, antrenamentul imbunatateste coordonarea, viteza, agilitatea, echilibrul, flexibilitatea, forta, dar si sistemul cardiovascular si metabolismul.

Creste gradul de constientizare asupra miscarilor corpului, fiind indicat persoanelor care doresc sa reduca stratul de grasime si in acelasi timp sa dezvolte un corp atletic.

 

FullSizeRender (7)

 

 

 

Mon
Tue
Wed
Thu
19:00
Fri
Sat
Sun

In perioada 13-26 August 2018 nu au loc activitati sportive la sala. Instructorii se afla in concediu de refacere si relaxare pentru a reveni cu forte proaspete.

Programarile la clase se fac prin WhatsApp incepand de LUNI 20 AUGUST 2018.

Abonamentele valabile in acesta perioada se vor prelungi!

Programarile la activitati se fac prin mesaj pe Whtassapp la 0758.132.192 LUNI si MARTI pentru saptamana urmatoare.

Programul valabil in intervalul IULIE – AUGUST 2018 special conceput pentru sezonul cald este disponibil pe site la adresa: www.gymbodance.ro/orar

Orele de sambata dimineata vor reincepe pe data de 8 septembrie 2018.

Multumim!