tabata223

TABATA Training

Antrenamentul de tip TABATA este unul dintre cele mai cunoscute antrenamente in intervale, considerat un bun aliat in lupta pentru pierderea in greutate. Este un antrenament metabolic, asigurand consum caloric si in stare de repauz. Presupune impartirea timpului de lucru in intervale de timp bine stabilite, de 20 de secunde, cu 10 secunde pauza, repetate continuu, timp de 4 minute (8 cicluri, in total). Exercitiile sunt executate la intensitate aproape maximala. Realizat doar cu greutatea propriului corp, antrenamentul imbunatateste coordonarea, viteza, agilitatea, echilibrul, flexibilitatea, forta, dar si sistemul cardiovascular si metabolismul.

Creste gradul de constientizare asupra miscarilor corpului, fiind indicat persoanelor care doresc sa reduca stratul de grasime si in acelasi timp sa dezvolte un corp atletic.

 

FullSizeRender (7)

 

 

 

Mon
Tue
Wed
Thu
19:00
Fri
Sat
Sun

 

ANUNT IMPORTANT❗️❗️❗️❗️

Pentru persoanele care FRECVENT nu isi anuleaza programarile facute la clase am activat optiunea de

BLACK LIST!


⛔️Ce inseamna mai exact ? Daca nu ti-ai anulat programarea facuta vei fi automat introdusa in “LISTA NEAGRA” astfel

programul iti va bloca posibilitatea sa mai faci programari la GYMBO pana nu achiti sedintele la care nu ai anulat (in special utilizatorilor 7card⚠️). Pentru abonatii GYMBO se considera sedinta efectuata.

Nu am vrut sa ajungem aici, insa nu este corect pentru persoanele care isi doresc sa participe la clase, dar nu pot din cauza celor carora le este greu sa anuleze din cont sau sa ne trimita un mesaj ca nu mai ajung!

P.S. Am avut saptamana trecuta cazuri de persoane cu 7card care si-au facut programare in fiecare zi si nu au venit deloc! :(

Anularile se pot face din cont, partea de sus PROFILUL MEU sau trimiteti mesaj prin WhatsApp la 0758.132.192.

Multumim de intelegere!