Va invitam sa parcurgeti etapele de mai jos pentru a va face un cont pe site-ul nostru. Daca aveti deja abonament la GYMBOdance sau sunteti utilizator 7card folositi QR code-ul de pe legitimatie. Pentru persoanele noi va invitam in sectiunea ORAR de pe acest site apoi apasati butonul LOGIN de sus si faceti un cont nou pentru a va putea face programari la clase.
Daca aveti nevoie de suport in acest proces, nu ezitati sa ne scrieti pe WhatsApp la numarul 0758.132.192 sau va putem ajuta direct la receptie.

Programarea online la clase va deveni activa incepand cu data de 1 octombrie.

Sunt doua intervale saptamanale: saptamana in curs si saptamana urmatoare. Se pot face programari in ambele saptamani insa de preferat este sa faceti lunea pentru urmatoarea saptamana, cel putin la orele foarte solicitate.

ATENTIE! Daca programarea nu se anuleaza va fi considerata efectuata. Rugam insistent sa anulati programarea cu cel putin 2 ore inainte de clasa pentru a putea face loc unei alte persoane care doreste sa participe. Multumim.

Daca o clasa la care doriti sa participati are statusul OCUPAT, trimiteti un mesaj pe WhatsApp- 0758.132.192 pentru a va introduce pe lista de asteptare.

1

2

3

4

5

VIDEO
Înregistrare cont client GYMBO cu ajutorul QR CODE-ului de pe legitimație , efectuare rezervări la clase si anulare clasa din CONTUL MEU.

gymbodance No comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*