people-2573216_1920

andirea unui gradinar intelept ne impacteaza constientizarea unor aspecte din viata noastra:

“Atunci cand frunzele si ramurile unei plante dau semne de boala, un gradinar intelept va cauta problema la radacinile plantei. Desi sunt in pamant si nu sunt la vedere, gradinarii stiu ca trebuie sa se uite la radacina, unde incep majoritatea bolilor plantelor.”

Cand ne-am indepartat de la caile naturii, conditiile pentru functionarea optima a organelor interne s-au deteriorat. S-ar putea sa luati in greutate, sa deveniti deprimati sau constipati. Fiecare organ sau functie a corpului are o legatura directa cu intestinul.

De ce yoga?

Pentru ca Yoga te poate ajuta sa :
Imbunatatesti flexibilitatea si echilibrul, dar creste si putera muschilor, imbunatateste calitatea vietii, amelioreaza starile de anxietatea, promoveaza obiceiuri alimentare sanatoase, ajuta la detoxifierea organismului, la pierderea in greutatea si la scaderea nivelului de stress.
Yoga for Detox –  Detoxifici organismul

De cele mai multe ori, toxicitatea afecteaza intestinele inaintea oricaror alte organe.
De asemenea, curatarea organismului de toxine, asigura o ‘renastere’ a acestuia, care ajuta toate sistemele sa functioneze mai bine. Este un instrument pe care oricine îl poate folosi pentru a se reface, a se echilibra si a se vindeca. Un alt efect foarte apreciat este pierderea de in greutate.

Care sunt beneficiile principale ale unui program Yoga for detox?
Ajuta la cresterea energiei.
Regleaza metabolismul, sistemul digestiv si ajuta la echilibrarea florei intestinale
Ajuta la pierderea unor kilograme in plus
Imbunatatete functionarea ficatului.

Yoga for De-Stress – Scade nivelul de stress
Yoga este recunoscuta pentru puterea de a reduce nivelul de stres si de a incuraja relaxarea.
O serie de asane reprezintă pentru creierul logic ceea ce înseamnă pentru corp o serie de exerciţii fizice. Creierul logic a avut parte, astfel, de un “antrenament”. Aşa se explică de ce după o şedinţă de yoga simţi acel calm mental, pentru că , creierul emoţional este liniştit. Antrenându-ţi astfel creierul logic pe o perioadă mai lungă de timp, poţi reorganiza circuitele neuronale. Se formează, astfel, noile circuite care te pot ajuta să reuşeşti mai uşor să-ţi controlezi gândurile. Aşa s-ar putea explica, de ce yoga are un efect pozitiv asupra depresiei şi anxietăţii. Conexiuni mai puternice în creierul logic presupun o mai puţină inflenţă a creierului emoţional şi un răspun la stres mai puţin important.
Care sunt beneficiile principale ale unui program yoga for stress release?
Oferă o stare de pace și liniște
Îți îmbunătățește stima de sine
Stimulează abilitățile intelectuale
Îți îmbunătățește relațiile interpersonale

Yoga for Lose Weight

Cei mai multi oameni asociaza yoga cu meditatia, imbunatatirea starii de sanatate si a flexibilitatii fizice, dar te-ai gandit vreodata sa practici yoga pentru slabit?

Chiar daca yoga nu este un antrenament care sa topeasca un numar semnificativ de calorii, isi poate gasi locul in programul tau. Un plan eficient de pierdere in greutate ar trebui sa fie compus din antrenament de cardio si de rezistenta.
Miscarile de yoga sunt mai potrivite pentru etapa de recuperare activa sau ca antrenament pentru flexibilitate, intre antrenamentele mai intense.
Beneficiile yoga pot sprijini pierderea in greutate si mentinerea unei greutati ideale, imbunatatind alte aspecte ale vietii
un somn mai odihnitor;
obiceiuri alimentare mai sanatoase;
constientizare de sine;.
Activeaza glanda tiroida si echilibreaza pH-ul organismului

O regula foarte important, de asemenea, indiferent de forma de antrenament pe care o alegi, este o nutritie adecvata si adaptata obiectivelor tale de a slabi. Daca acest aspect este neglijat, pierderea in greutate nu va avea loc.

Namaste
Ioana M

Vezi orarul claselor de YOGA din propriul cont pe care poti sa-l accesezi de aici : https://client.gymbodance.ro/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*