MOMENTAN NU SE MAI FAC INSCRIERI LA DANSURILE MODERNE PENTRU COPII!

IMG_20140615_173556

“Dansul este cea mai elevată, cea mai emoţionantă, cea mai frumoasă dintre arte, pentru că nu este doar translatare sau abstractizare din viaţă; este chiar viaţă.”

— Havelock Ellis

DANSURI MOMENTE SPECIALE
DANSUL MIRILOR

sarituri1

 

DANSUL MIRILOR

Dansul este cea mai emoţionantă si frumoasă dintre arte si face parte din viata fiecarui om, in acelasi timp fiind si o comunicare între tine şi corpul tău, între tine şi ceilalţi oameni. Dansul mirilor este un moment unic in viata fiecarui cuplu si are un rol important in cadrul unei nunti. Ati ales melodia, este momentul sa luati cateva lectii de dans si sa invatati sa dansati. Pentru ca stim cat de important este valsul mirilor vom realiza impreuna o coregrafie unica, astfel incat veti cuceri invitatii si veti realiza un show de care va veti aminti mereu cu placere.

RADUCASIANA

Pe langa vals vienez, in functie de preferinte, puteti alege si si alte dansuri precum tango, vals lent sau chiar dansuri latino sau dansuri moderne.

Impreuna cu noi veti avea parte de o nunta magica!

Dansul mirilor Sibiu

 

In perioada 13-26 August 2018 nu au loc activitati sportive la sala. Instructorii se afla in concediu de refacere si relaxare pentru a reveni cu forte proaspete.

Programarile la clase se fac prin WhatsApp incepand de LUNI 20 AUGUST 2018.

Abonamentele valabile in acesta perioada se vor prelungi!

Programarile la activitati se fac prin mesaj pe Whtassapp la 0758.132.192 LUNI si MARTI pentru saptamana urmatoare.

Programul valabil in intervalul IULIE – AUGUST 2018 special conceput pentru sezonul cald este disponibil pe site la adresa: www.gymbodance.ro/orar

Orele de sambata dimineata vor reincepe pe data de 8 septembrie 2018.

Multumim!