STYL4895

BOSU

Bosu Balance Trainer este unul dintre cele mai interesante aparate lansate In salile de fitness in ultima vreme. Poate fi folosit in exercitiile cele mai diverse, imbunatatind rezistenta, forta, echilibrul si stabilitatea. Partea superioara, sub forma unei jumataţi de minge si platforma pe care este asezata si care ii confera stabilitate, permite folosirea aparatului in cele mai diverse moduri.

Il puteti folosi pentru antrenamente cardio, de forta, flexibilitate, tonifiere, intarirea trunchiului. Utilizarea aparatului imbunatateste echilibrul si va ajuta sa fiti mai constienti de miscarile pe care le faceti.

BENEFICIILE ANTRENAMENTULUI DE BOSU

  • Imbunatateste rezistenta si forta
  • Dezvolta echilibrul si stabilitatea
  • Intareste trunchiul
  • Tonifica musculatura
  • Un bun antrenament cardio

_DSC0203

Mon
Tue
19:00
Wed
Thu
19:00
Fri
Sat
Sun

 

ANUNT IMPORTANT❗️❗️❗️❗️

Pentru persoanele care FRECVENT nu isi anuleaza programarile facute la clase am activat optiunea de

BLACK LIST!


⛔️Ce inseamna mai exact ? Daca nu ti-ai anulat programarea facuta vei fi automat introdusa in “LISTA NEAGRA” astfel

programul iti va bloca posibilitatea sa mai faci programari la GYMBO pana nu achiti sedintele la care nu ai anulat (in special utilizatorilor 7card⚠️). Pentru abonatii GYMBO se considera sedinta efectuata.

Nu am vrut sa ajungem aici, insa nu este corect pentru persoanele care isi doresc sa participe la clase, dar nu pot din cauza celor carora le este greu sa anuleze din cont sau sa ne trimita un mesaj ca nu mai ajung!

P.S. Am avut saptamana trecuta cazuri de persoane cu 7card care si-au facut programare in fiecare zi si nu au venit deloc! :(

Anularile se pot face din cont, partea de sus PROFILUL MEU sau trimiteti mesaj prin WhatsApp la 0758.132.192.

Multumim de intelegere!