STYL4895

BOSU

Bosu Balance Trainer este unul dintre cele mai interesante aparate lansate In salile de fitness in ultima vreme. Poate fi folosit in exercitiile cele mai diverse, imbunatatind rezistenta, forta, echilibrul si stabilitatea. Partea superioara, sub forma unei jumataţi de minge si platforma pe care este asezata si care ii confera stabilitate, permite folosirea aparatului in cele mai diverse moduri.

Il puteti folosi pentru antrenamente cardio, de forta, flexibilitate, tonifiere, intarirea trunchiului. Utilizarea aparatului imbunatateste echilibrul si va ajuta sa fiti mai constienti de miscarile pe care le faceti.

BENEFICIILE ANTRENAMENTULUI DE BOSU

  • Imbunatateste rezistenta si forta
  • Dezvolta echilibrul si stabilitatea
  • Intareste trunchiul
  • Tonifica musculatura
  • Un bun antrenament cardio

_DSC0203

Mon
Tue
19:00
Wed
Thu
19:00
Fri
Sat
Sun

În contextul actual al răspândirii rapide a virusului COVID-19 în comunitate, am decis să suspendam complet activitatea GYMBOSPORT până la îndepărtarea pericolului pentru populație.

Până la următoare veşti sau până la o ameliorare vizibilă a situaţiei, din păcate GYMBO nu va mai putea fi locul de antrenament pentru #comunitateafemeilorcurajoase.

Este o decizie pe care o luăm cu durere în suflet și cu mari emoții, însă GYMBO a fost mereu despre oameni iar în momentul de față cel mai important lucru este siguranța voastră și a colegilor noștri.

Suntem siguri că ne veţi înţelege, că ne veţi respecta decizia şi că veți rămâneți alături de noi în aceste momente mai grele. Abonamentele în vigoare vor fi prelungite corespunzător.

Sperăm la vremuri mai bune, până atunci, numai bine !