INSCRIERILE S-AU INCHEIAT! O noua stagiune de dans si o sesiune de inscrieri, vor incepe in Septembrie 2017.

IMG_20140615_173556

“Dansul este cea mai elevată, cea mai emoţionantă, cea mai frumoasă dintre arte, pentru că nu este doar translatare sau abstractizare din viaţă; este chiar viaţă.”

— Havelock Ellis

DANSURI PENTRU CEI MICI
DANSURI PENTRU ADULTI
DANSURI MOMENTE SPECIALE
DANSUL MIRILOR

sarituri1

Dorim sa dezvoltam aria artei, sa fim alaturi de micii dansatori si sportivi, sa le dezvoltam talentele si sa cream urmatoarele generatii de profesionisti.

Dans Modern:
o dans de caracter
o jazz dance
o show-revue
o dans contemporan
o balet-modern
o hip-hop
o breakdance
o belly dance
o show dans sportiv

Dans Sportiv:
o latino- samba
o cha-cha-cha
o rumba
o passo doble
o jive
o standard-vals lent
o vals vienez
o tango

Folclor international(ruses, grecesc, indian, bollywood).

DANSUL MIRILOR

Dansul este cea mai emoţionantă si frumoasă dintre arte si face parte din viata fiecarui om, in acelasi timp fiind si o comunicare între tine şi corpul tău, între tine şi ceilalţi oameni. Dansul mirilor este un moment unic in viata fiecarui cuplu si are un rol important in cadrul unei nunti. Ati ales melodia, este momentul sa luati cateva lectii de dans si sa invatati sa dansati. Pentru ca stim cat de important este valsul mirilor vom realiza impreuna o coregrafie unica, astfel incat veti cuceri invitatii si veti realiza un show de care va veti aminti mereu cu placere.

RADUCASIANA

Pe langa vals vienez, in functie de preferinte, puteti alege si si alte dansuri precum tango, vals lent sau chiar dansuri latino sau dansuri moderne.

Impreuna cu noi veti avea parte de o nunta magica!

Dansul mirilor Sibiu