MOMENTAN NU SE MAI FAC INSCRIERI LA DANSURILE MODERNE PENTRU COPII!

IMG_20140615_173556

“Dansul este cea mai elevată, cea mai emoţionantă, cea mai frumoasă dintre arte, pentru că nu este doar translatare sau abstractizare din viaţă; este chiar viaţă.”

— Havelock Ellis

DANSURI MOMENTE SPECIALE
DANSUL MIRILOR

sarituri1

 

DANSUL MIRILOR

Dansul este cea mai emoţionantă si frumoasă dintre arte si face parte din viata fiecarui om, in acelasi timp fiind si o comunicare între tine şi corpul tău, între tine şi ceilalţi oameni. Dansul mirilor este un moment unic in viata fiecarui cuplu si are un rol important in cadrul unei nunti. Ati ales melodia, este momentul sa luati cateva lectii de dans si sa invatati sa dansati. Pentru ca stim cat de important este valsul mirilor vom realiza impreuna o coregrafie unica, astfel incat veti cuceri invitatii si veti realiza un show de care va veti aminti mereu cu placere.

RADUCASIANA

Pe langa vals vienez, in functie de preferinte, puteti alege si si alte dansuri precum tango, vals lent sau chiar dansuri latino sau dansuri moderne.

Impreuna cu noi veti avea parte de o nunta magica!

Dansul mirilor Sibiu

 

În contextul actual al răspândirii rapide a virusului COVID-19 în comunitate, am decis să suspendam complet activitatea GYMBOSPORT până la îndepărtarea pericolului pentru populație.

Până la următoare veşti sau până la o ameliorare vizibilă a situaţiei, din păcate GYMBO nu va mai putea fi locul de antrenament pentru #comunitateafemeilorcurajoase.

Este o decizie pe care o luăm cu durere în suflet și cu mari emoții, însă GYMBO a fost mereu despre oameni iar în momentul de față cel mai important lucru este siguranța voastră și a colegilor noștri.

Suntem siguri că ne veţi înţelege, că ne veţi respecta decizia şi că veți rămâneți alături de noi în aceste momente mai grele. Abonamentele în vigoare vor fi prelungite corespunzător.

Sperăm la vremuri mai bune, până atunci, numai bine !