HIIT-600x363

HIIT Training

Beneficii imense într-un timp scurt! Pare imposibil, nu? Îţi prezentam antrenamentul HIIT, High Intensity Interval Training sau, pe româneşte, antrenamentul pe intervale de intensitate. Acesta este un sistem de antrenament uşor de implementat, care nu consumă prea mult timp şi care îţi oferă rezultate vizibile în cel mai scurt timp posibil.

Studiile incepute încă din anii ’70 arată că eforturile intense, dar scurte ca durată, pot aduce mai multe beneficii decât efortul susţinut, de lungă durată.

Efortul intens provoacă o crestere a metabolismului bazal, ceea ce duce la mai multe calorii consumate până la 12 ore după antrenament.

Contraindicaţii HIIT

Nu pune în aplicare acest tip de antrenament dacă nu ai o incaltaminte adecvata , special concepută pentru alergare. Talpa groasă de spumă este o necessitate absolută!

De asemenea, nu îţi recomandam acest program dacă ai o greutate mai mare de 90 de kilograme deoarece stresul la care vor fi supuse articulatiile tale va fi unul considerabil.

ANUNT IMPORTANT PROGRAMARI LA ACTIVITATI

In perioada de plin sezon ianuarie 2018 – iunie 2018 programarile la activitati
se fac prin mesaj pe Whtassapp la 0758.132.192 LUNI si MARTI pentru saptamana urmatoare.

In data de 28.05.2018 – de Rusalii – nu au loc activitati sportive la sala.

Programul valabil in intervalul MAI – SEPTEMBRIE 2018 special conceput pentru sezonul cald este disponibil pe site la adresa: www.gymbodance.ro/orar

Multumim pentru intelegere!