steel

Aici, la GYMBOdance Sport Center, vrem tot ce e mai bine pentru tine, când vine vorba despre sport. De aceea, am gândit pentru tine antrenamente variate, din care să poți să îl alegi pe cel sau pe cele care ți se potrivesc cel mai bine. Îți oferim în articolul de astazi informații despre fiecare atrenament în parte. Vrem, astfel, să te ajutăm să îl alegi pe cel care ți se pare mai interesant, care crezi ca te provoacă sau se potrivește cel mai bine cu obiectivul tău. 

core

CORE TRAINING urmărește tonifierea musculaturii abdominale și a mușchilor spatelui. Antrenamentul are o intensitatea medie spre ridicată și contribuie la susținerea unei poziții corecte a corpului, fiind astfel foarte benefic persoanelor care petrec mult timp pe scaun la birou. Tocmai din acest motiv, exercițiile, indiferent de grupa musculară vizată, se realizează predominant din postură verticală sau din plank. CORE TRAINING își propune întărirea forței musculare, concomitent cu creșterea mobilității pentru a contura un aspect plăcut, feminin al întregului corp.

steel

STEEL TRAINING este antrenamentul cu greutăți potrivit pentru doamnele care vor să tonifice musculatura întregului corp. Timp de 50 de minute, exercițiile sunt combinate într-o coregrafie bine pusă la punct, cu o tranziție logică și vizează principalele grupe musculare. Sunt, astfel, executate pe muzică exerciții de bază pentru brațe, picioare, piept, spate și abdomen, folosind gantere și bara cu greutăți. Antrenamentul permite creșterea încărcării pe bara (a numărului de kilograme cu care sunt realizate exercițiile), sporind efectul exercițiilor asupra musculaturii.

ring

RING TONE este o clasă de tonifiere (Tone) pentru toată musculatura corpului, ce presupune folosirea unui accesoriu  numit inel (Ring) pentru Pilates. Inelul pentru Pilates este un accesoriu fitness ce contribuie la creșterea nivelului de dificultate al exercițiilor. Este perfect pentru modelarea mușchilor mediani și pentru antrenarea mușchilor brațelor și ai picioarelor. Antrenamentul dezvoltă rezistența, echilibrul și coordonarea.

superjump

SUPER JUMP este o activitate de grup plină de energie care folosește ca mijloc principal de antrenament o trambulină elastică specială. Beneficiile antrenamentului, printre altele, presupun tonifiere musculară, întărirea articulațiilor, arderea grăsimilor prin ajungerea în faza aerobă, stimularea reflexului plantar, creșterea capacității aerobe sau scăderea greutății corporale.

abs

ULTIMATE PILATES Pilates este o metodă care a fost dezvoltată în ultimul secol, pe baza a cinci principii de bază: respirație, poziția bazinului, a cutiei toracice, a umerilor și aliniamentul capului. Ultimate Pilates este o abordare nouă, profund originală, a exercitiilor clasice de pilates. Metoda este dezvoltată de Cori Grămescu și vine să încununeze activitatea ei în domeniul sportului pentru amatori și a orelor de antrenament în grup. Este o metodă extrem de sigură și eficientă, care se potrivește unei plaje largi de clienți.

circuit

CIRCUIT TRAINING este un antrenament ce presupune împărțirea timpului de lucru în intervale de lucru și pe stații. Corpul realizează, pentru o anumită perioadă de timp, un anumit tip de exercițiu, executat la intensitate aproape maximală, dupa care se recuperează într-o perioadă de timp egală cu jumătate din intervalul executat. Accesoriile – de la bosu, gantere, bara cu greutati, ring tone-ul, stepper-ul, coarda, banda elastica – sunt parte integrantă în acest tip de antrenament. Exercițiile vizează întregul corp, într-o ordine bine stabilită. 

trx

TRX este un antrenament care îmbină perfect echilibrul, forța și rezistența. Exercițiile se desfășoară cu ajutorul benzilor, greutatea corpului fiind suspendată. Dezvoltă coordonarea și controlul asupra mișcărilor. Este un antrenament ce presupune dezvoltatarea stabilității trunchiului, a musculaturii centrale a corpului: abdomen și spate. Este folositor pentru persoanele care doresc să-și întărească musculatura spatelui, în special partea superioară.

abstone

ABS AND TONE este un antrenament care combină exerciții de tonifiere a musculaturii centrale, dar și a brațelor și picioarelor. Exercițiile sunt realizate controlat, dând posibilitatea conștientizării fiecărei mișcări, până la senzația de arsură. Cu o structură clară, antrenamentul dezvoltă forța de rezistență prin repetări multe, fără pauză.

tabata

Antrenamentul de tip TABATA este unul dintre cele mai cunoscute antrenamente în intervale, considerat un bun aliat în lupta pentru pierderea în greutate. Este un antrenament metabolic, asigurând consum caloric și în stare de repauz. Presupune împărțirea timpului de lucru în intervale de timp bine stabilite, de 20 de secunde, cu 10 secunde pauză, repetate continuu, timp de 4 minute (8 cicluri, în total). Realizat doar cu greutatea propriului corp, antrenamentul îmbunătățește coordonarea, viteza, agilitatea, echilibrul, flexibilitatea, forța, dar și sistemul cardiovascular și metabolismul.

spinning

SPINNING Adaptat pentru a se potrivi unei game largi de abilități și scopuri de fitness, programul de Spinning și bicicletele Spinner livrează un antrenament personalizat, o ardere de calorii incredibilă și o provocare personală - toate într-un ritm auto-dirijat.

bosu

BOSU este unul dintre cele mai interesante accesorii lansate în sălile de fitness în ultima vreme. Poate fi folosit în exercițiile cele mai diverse, îmbunatățind rezistența, forța, echilibrul și stabilitatea. Partea superioara, sub forma unei jumătăţi de minge și platforma pe care este așezată și care îi conferă stabilitate, permite folosirea accesoriului în cele mai diverse moduri.

step

STEP AEROBIC reprezintă clasa de aerobic în care coregrafia se bazează în principal pe folosirea unui obiect asemănător unei băncuțe ce se poate regla pe înălțime. Se începe cu partea de încălzire ce nu depășește o intensitate medie a efortului și 5 minute durată; continuă cu partea fundamentală a antrenamentul propriu-zis. În cadrul acestuia crește intensitatea efortului prin cele două componente: creșterea ritmului de execuție și a complexității coregrafiei; toți pașii de aerobic executați sunt adaptați și/sau modificați în funcție de elementul de bază al coregrafiei: pășirea pe și de pe stepper.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*